Behandelingen

Mondchirurgie

Mondchirurgie is een tandheelkundige differentiatie dat zich bezighoudt met onderzoek en behandeling van bijvoorbeeld het chirurgisch verwijderen van verstandskiezen, uitvoeren van chirurgische wortelpuntbehandelingen (apexresectie), tandvleesoperaties, botcorrecties maar ook een tandheelkundig trauma.

Wij werken samen met de Kliniek voor Reconstructieve Tandheelkunde in Beuningen, met de modernste technologie zoals een 4D röntgenapparaat (CBCT-scan), operatiemicroscoop en micro chirurgisch instrumentarium. Er wordt voldoende tijd gepland om dit soort behandelingen op een rustige en prettige manier te laten uitvoeren. De 4D röntgen scan (CBCT) kan zó worden ingesteld dat enkel het te behandelen gebied, tand of kies wordt belicht in de opname om de stralingsbelasting tot een minimum te beperken.

Voor het maken van een CBCT scan werken wij met verwijzing naar de Kliniek voor Reconstructieve Tandheelkunde in Beuningen. Wat tevens een voordeel voor u kan zijn, is dat in tegenstelling tot een behandeling in het ziekenhuis, uw eigen risico ongemoeid blijft. Een behandeling bij ons wordt veelal vergoed vanuit uw aanvullende tandartsverzekering.