Patiënten informatie

Patiënteninformatie

Inschrijven

Wij nemen nieuwe patiënten aan. U kunt het inschrijfformulier op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

Lees meer

Afspraak maken

U kunt ons telefonisch bereiken via 0481-226000 of per mail: info@lingewaardtandartsen.nl 

Lees meer

Afspraak afzeggen

Indien u een afspraak wil annuleren vragen wij u dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Anders kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Lees meer

Behandelingen

Er zal een mondonderzoek plaatsvinden, waarbij een risico-analyse wordt uitgevoerd en opvallende zaken worden besproken aan de hand van de gemaakte digitale mondscan.

Lees meer

Tarieven

De tarieven kunt u hier vinden en lezen. Eén behandeling wordt vaak gedeclareerd met verschillende behandelcodes. Voor uw behandeling zal u vaak een begroting ontvangen.

Lees meer

Klachten

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Bent u onverhoopt niet tevreden Maak dit dan bespreekbaar met een van onze teamleden. U kunt uw eventuele klacht hier deponeren.

Lees meer

Privacy

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Lingewaard Tandartsen streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert.

Lees meer

Spoed

Indien u een spoedklacht heeft tijdens de openingstijden van de praktijk neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk. Dit kan gewoon via ons eigen nummer: 0481 22 60 00.

Lees meer