Praktijk

Het team

Eric Wilderom

Terug van weggeweest! Eric is in 2009 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is daarna acht jaar lang werkzaam geweest als tandarts in Bemmel.

Lees meer

Marjolein Wilderom-Hover

Marjolein is in 2013 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens haar opleiding heeft zij zich in het bijzonder verdiept in de Reconstructieve Tandheelkunde en Parodontale Chirurgie.

Leer meer

Judith Noorlander

Per 1 oktober 2021 is tandarts Judith Noorlander werkzaam bij Lingewaard Tandartsen. Ze is in de praktijk werkzaam op de maandag en de woensdag. Judith is al 10 jaar tandarts en heeft in diverse praktijken gewerkt en veel ervaring opgedaan.

Lees meer

Gijs van der Mooren

Per 1 augustus 2022 is tandarts Gijs van der Mooren bij ons werkzaam. Hij zal er om de week op maandag zijn en elke dinsdag.

Lees meer

Jaap Vogels

Jaap is per oktober 2023 werkzaam bij ons als klinisch prothese technieker (de KPT-er). 

Lees meer

Nicoline Ten Have-Wilderom

Een vertrouwd gezicht binnen de mondzorg in Bemmel. Nicoline is in 2006 afgestudeerd als een van de eerste mondhygiënisten, die in de vernieuwde vier-jarige Bachelor opleiding ook zijn opgeleid voor restauratieve werkzaamheden aan uw gebit.

Lees meer

Paméla

Paméla is sinds 1 oktober 2021 werkzaam bij Lingewaard Tandartsen. Ze is al lang werkzaam in de tandheelkunde en een vertrouwd gezicht in Bemmel.

Lees meer

Anne

In mei 2023 is Anne bij ons in de praktijk gestart. Anne volgt de opleiding tot tandartsassistente.

Lees meer

Ingrid

Aan de receptie treft u grotendeels Ingrid. Zij staat u graag te woord en is altijd in voor een praatje.

Lees meer