Praktijk

Marjolein Wilderom-Hover

Marjolein is in 2013 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens haar opleiding heeft zij zich in het bijzonder verdiept in de Reconstructieve Tandheelkunde en Parodontale Chirurgie.

Ze heeft zich vanaf haar afstuderen verder verdiept in de Reconstructieve Tandheelkunde en heeft hiervoor opleiding gevolgd in binnen- en buitenland. Zij heeft in een groepspraktijk in Den Bosch gewerkt met verschillende specialisaties, waarbij zij verantwoordelijk was voor de uitgebreide gebitsrehabilitaties. Vanaf april 2021 is Marjolein officiëel geregistreerd als NVVRT Restauratief tandarts (http://nvvrt.com) Haar affiniteit ligt in het bijzonder bij het herstellen van esthetiek en tandslijtage middels composiet of kroon- en brugwerk en bij de tandprothetiek.

Mensen verbinden speelt een centrale rol in haar werkzaamheden. Zij heeft in vorige praktijken multidisciplinair overleg geïntroduceerd, omdat ze ervan is overtuigd dat een optimale communicatie tussen verschillende behandelaars de zorg verbetert. Daarbij vindt ze het leuk om collega’s te onderwijzen in het Reconstructieve gedachtengoed. 

Zij vindt het een uitdaging om de Reconstructieve Tandheelkunde binnen de Algemene Tandheelkunde te integreren en op deze manier optimale mondgezondheid te kunnen bieden voor iedereen. 

BIG-nummer: 39917174402

Onze tandartsen zijn aangesloten bij het Kwaliteits Register Tandartsen. (http://tandartsregister.nl)