Behandelingen

Restauratieve tandheelkunde

Heeft u vaak problemen met uw gebit, zoals het regelmatig afbreken van stukjes of loskomen van restauraties? Heeft u problemen met kauwen door het ontbreken van tanden en kiezen? Heeft u geen mooie lach of is uw gebit afgesleten?

Dan kan het zijn dat de balans en functie in uw mond is verstoord en herstel van tanden en kiezen verstandig is om uw gebitsfunctie te herstellen en gebitsbehoud te realiseren.

Reconstructieve tandheelkunde richt zich op het herstellen én voorkomen van vaak multifactoriële problemen binnen het kauwstelsel. Met dit herstel streven we een goede en gezonde mondfunctie met een duidelijke prognose voor de toekomst na. Een belangrijk onderdeel betreft diagnostiek (waarom is het probleem ontstaan?) en behandelingsplanning. Hierbij wordt goed geluisterd naar uw wensen met betrekking tot onder andere comfort en esthetiek.

Voor deze behandelingen en behandelplanning werken we nauw samen met de Kliniek voor Reconstructieve Tandheelkunde in Beuningen.


Komt u als behandelaar niet tot een behandelplan door de ingewikkelde problematiek van uw patiënt? We kunnen u op verwijzing ook helpen met het opstellen en begeleiden van het (gezamenlijke) behandelplan.